Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak dla nas rewelacja... ...znikła bardzo szybko jeszcze w trakcie sporządzania:)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Składniki
Gotujemy mleko. Dodajemy do niego masło i mieszamy aż sie rozpuści. Dosypujemy cukier i kakao. Mieszamy na ogniu aż powstanie jednorodny, ciemnobrązowy płyn. Ściągamy z ognia. Dodajemy mleko w proszku. Miksujemy aż znikną wszystkiee grudki. Wylewamy na formę i do lodówki.