Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
są pyszne, na pewno lepiej smakują niż wyglądają na moim zdjęciu
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 31
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 271
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 126
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 31
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 271
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 126
Składniki
wszystkie składniki wymieszać mikserem, ciasto musi być bardziej gęste niż na naleśniki
gofrownicę posmarować odrobiną oleju i włączyć do gorącej gofrownicy wlewać po ok. 4 łyżki ciasta pozostawić porcję na 4-5 min podawać z cukrem pudrem , dżemem lub bitą śmietaną