Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można zrobić własnoręczne krówki, zamiast kupować je w sklepie.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 169
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 51
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 169
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 51
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać w garnku, doprowadzić do wrzenia cały czas mieszając. Gdy masa zgęstnieje i zmieni kolor na beżowy, zdjąć garnek z ognia i ucierać kilka minut. Gęstniejącą masę wylac do foremki wyłożonej folią aluminiową, odstawić do zastygnięcia. Pokroić na kawałki nożem posmarowanym olejem, cukierki zawinąć w celofan.