Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser zawiera zaledwie cztery składniki,jest też banalnie prosty.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 151
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 151
Składniki
Jogurt,cukier i kawę zmiksować,dobrze schłodzić.Dodać ubitą kremówkę.Uzyskaną masę przelać do zamykanego naczynia,wstawić do zamrażarki do czasu aż lody osiągną właściwą konsystencję.Co godzinę masę należy przemieszać aby równomiernie się zamroziła.Użycie maszynki do lodów znacznie przyśpieszy proces mrożenia.