Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Drobiowe kąseczki"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 717
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 717
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Pierś z indyka pokrój w paski. Wymieszaj kilka łyżek oliwy, słodką paprykę, paprykę chilli, sól i pieprz. Mięso zalej marynatą, schłódź. Papryki pokrój w paski, polej oliwą, przypraw solą, pieprzem i piecz w temp. 200°C przez 30 minut.
Na paskach mięsa układaj paski papryki, gałązki natki i tymianku. Zepnij wykałaczkami. Jajko roztrzep, posmaruj mięso. Roladki układaj w naczyniu żaroodpornym. Piecz w temperaturze 200°C przez 30 minut.Źródło: Dobry Tydzień