Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak mi dynia się spodobała, że postanowiłam zrobić z niej coś na słodko
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 39
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 131
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 125
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 126
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 39
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 131
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 125
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 126
Składniki
Miąższ z dyni ścieramy na tarce o małych oczkach.
Do przygotowanej dyni dodajemy pozostałe składniki i dokładnie mieszamy łyżką.
Tak przygotowanym ciastem napełniamy foremki do babeczek i pieczemy w dobrze nagrzanym piekarniku do 200 stopni C około 20 min.