Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, gdy mamy ochotę na coś słodkiego. Jest aromatyczne, puszyste i wilgotne. Najlepiej smakuje jeszcze ciepłe w duecie z kubkiem mleka :)
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1767
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 48
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1595
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1767
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 48
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1595
Składniki
Jajka zmiksować z cukrem, po czym dodać kolejno pozostałe składniki i ucierać do uzyskania puszystej masy. Ciasto wylać na wyłożoną papierem tortownicę (21 cm) i piec ok. 1 h. Po przestudzeniu udekorować cukrem pudrem lub lukrem.