Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapas kruchych babeczek mam zawsze w domu - w razie niezapowiedzianych gości można szybko wyczarować coś smacznego do kawy:) Moja dzisiejsza propozycja to babeczki z masą z mascarpone z nutką wiśniową.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 168
Banalny przepis na pyszny deser z owoców kiwi. Jest słodki, smaczny i przede...
Odsłon: 135
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 168
Banalny przepis na pyszny deser z owoców kiwi. Jest słodki, smaczny i przede...
Odsłon: 135
Składniki
Śmietanę kremówkę ubijamy z cukrem /do smaku/. Następnie, ciągle ubijając, dodajemy małymi porcjami mascarpone. Na końcu dodajemy sok wiśniowy - najlepiej taki wyciśnięty z wiśni lub zagęszczony by masa nie była zbyt rzadka. Babeczki napełniamy przygotowaną masą i dekorujemy drylowanymi wiśniami.