Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faworki dużo pochłaniają pracy. Ale dla samego smaku, warto czasami się poświęcić. Niestety wielkim minusem jest to, że bardzo szybko znikają.
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 662
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 236
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 662
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 236
Składniki
Zagnieść ciasto z podanych składników. · Przy pomocy tłuczka lub wałka obić ciasto przez kilkanaście minut. Składać na pół i uderzać dalej. · Podzielić na mniejsze części i wałkować najcieniej jak się tylko da. · Pociąć na paski radełkiem, w każdym zrobić nacięcie, przewlec przez otwór. · Piec na gorącym smalcu lub oleju. · SMACZNEGO !!!