Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fit kulki rafaello z kaszą jaglaną
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 186
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 169
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1408
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 186
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 169
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1408
Składniki
1. Kaszę przepłucz pod bieżącą wodą, włóż do garnka i zalej szklanką mleka. 2. Kaszę możesz ugotować także na wodzie zamiast mleka. 3. Gotuj na małym ogniu do momentu, aż kasza wchłonie mleko (mieszaj co jakiś czas). 4. Ugotowaną kaszę włóż do blendera. Dodaj do niej 30 g wiórków kokosowych, erytrytol i aromat migdałowy. Całość zblenduj na jednolitą masę. 5. Z gotowej masy formuj kulki, a następnie obtaczaj je w pozostałych wiórkach kokosowych. 6. Gotowe kulki włóż do lodówki na minimum 2 godziny. Kulki przechowuj w lodówce.