Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 689
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 675
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1497
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4841
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 689
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 675
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1497
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4841
Składniki
Gruszki obierz,przekrój na ćwiartki,usuń pestki.Każdą ćwiartkę pokrój na plasterki.Przesmaż na maśle z cukrem.Przestudź.
Ser zmiksuj nasadką z nożykami z cukrem,jajkami i mąką kukurydzianą.Dodaj wiórkii kokosowe,wymieszaj.
Foremkę wyłóż papierem do pieczenia nałóż kilka łyżek masy,na niej rozłóż porcję gruszek.Nakładaj na przemian masę i gruszki,aż do wyczerpania składników.Piecz godzinę w piekarniku nagrzanym do temperatury 190 stopni.Ciasto podawaj lekko ciepłe.