Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Galaretka agrectowa z serkiem wniliowym.
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 35
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 35
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Składniki
Rozpuszczamu jedną galaretkę w 400 ml gorącej wody. Pozostawić do ostygnięcia. Kiedy galaretka będzie miała temperaturę pokojową dodajemy 100g serka homogenizowanego i dokładnie mieszamy. Przelewamy do czterech zalaterek. Wkładamy do lodówki, do zastygnięcia. Kiedy galaretka z serkiem homogenizowanym będzie pół-zastygnięta, robimy drugą galaretkę, do której NIE DODAJEMY seka. Kiedy ostygnie galaretkę z serkiem zalewamy "czystą galaretką". Zostawiamy do stężenia. Samcznego!