Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Galaretka w pucharkach
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 182
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 182
Składniki
Galaretki rozpuścić wg przepisu, pucharki ułożyć najlepiej w formie do mufinek aby były pochylone. Zalać pierwszym kolorem galaretki ( powinna wyjść po skosie) i poczekać do zastygnięcia (umieścić w lodówce) następnie odwrócić pucharki aby były pochylone w drugą stronę, zalać następnym kolorem i ponownie czekać do zastygnięcia. Na końcu postawić pucharki prosto i wylać kolejną galaretkę. Po zastygnięciu na wierzchu wyłożyć bitą śmietanę i owoce. Smacznego