Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Galaretka z bitą śmietaną i serkiem mascarpone z owocami.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 741
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 741
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Wykonanie: Galaretki rozpuścić wg przepisu i nalać do pucharków, odstawić do schłodzenia. Śmietanę ubić na sztywno z cukrem pudrem, pod koniec ubijania dodać serek mascarpone i ubijać jeszcze chwilkę. Kiwi obrać ze skórki i zrobić z nich mus z dodatkiem cukru pudru.
Jak galaretka stężeje nałożyć bitą śmietanę, na śmietanę poukładać ciasteczka i polać musem z kiwi (lub z innych ulubionych owoców), i dodać owoce, można też posypać wiórkami czekolady.