Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5590
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 382
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 87
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5590
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 382
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 87
Składniki
Wykonanie: Żurawinę zalać dwoma szklankami wody, ugotować i przetrzeć. Następnie wsypać cukier, wymieszać, dodać żelatynę rozpuszczoną w gorącej wodzie i całość zagotować. Przelać do ozdobnych miseczek i pozostawić w chłodnym miejscu do zastygnięcia.