Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gołąbki z kaszą gryczaną"
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27447
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 153
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 177
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1163
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27447
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 153
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 177
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1163
Składniki
Ugotuj kaszę z łyżką masła. Zeszklij cebulę. Dodaj czosnku. Pieczarki podsmaż na łyżce masła. Wymieszaj z cebulą, kaszą i jajkiem. Dopraw majerankiem, sosem sojowym, solą oraz pieprzem.
Kapustę sparz w osolonej wodzie. Na każdy liść nałóż po 2 łyżki farszu. Zawiń do środka brzegi liści i zroluj je wzdłuż. Duś na małym ogniu 40 min.Źródło: Na żywo