Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gołąbki z kaszą i grzybami"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 40
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 40
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Składniki
Z kapusty wytnij głąb, ugotuj całą w wodzie w dużym garnku, aż liście będą odchodzić. Oddziel je. Ugotuj kaszę z łyżką masła. Cebulę zeszklij na maśle z pieczarkami. Połącz z kaszą, jajkiem, dopraw. Nadzienie nałóż na liście, zwiń gołąbki. Ułóż je w rondlu na liściu kapusty, zalej bulionem, duś 30-40 min. Podaj z sosem.Źródło: Świat kobiety