Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gołąbki z soczewicą"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 269
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 42
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 87
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 269
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 42
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 87
Składniki
Z kapusty usuń głąb, podgotuj ją, po czym zdejmij liście.
Posiekaną cebulę zeszklij na maśle razem z czosnkiem i pieczarkami.
Soczewicę ugotuj w bulionie. Miękką przepuść przez maszynkę razem z podsmażonymi warzywami i grzybami.
Do masy dodaj jajka, bułkę tartą, pieprz, majeranek i posiekany koperek.
Zawiń farsz w liście kapusty, ułóż je w garnku, zalej bulionem i ugotuj do miękkości. Na koniec zapraw przecierem i śmietaną.
<strong>Przepis nadesłała: Anna Sikorska</strong>Źródło: Kurier TV