Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Gulasz z dyni"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 35
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 41
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 35
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 41
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 32
Składniki
Dynię obierz, wyjmij pestki, miąższ pokrój w kostkę. Pomidory sparz, zdejmij skórkę. Warzywa pokrój. W garnku rozgrzej olej, zeszklij cebulę, dodaj dynię, paprykę, bakłażana, śliwki, cukinię. Smaż chwilę, zalej wodą. Gotuj 20 minut. 2 Do sosu dodaj ogórki, oliwki, pomidorki i przyprawy. Całość duś na małym ogniu pod przykryciem 15 minut. Podawaj z kaszą lub pieczonymi ziemniakami.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień