Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Jabłka pieczone z bakaliami"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 281
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 48
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 281
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 48
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Składniki
<strong>Przepis przysłał Leszek Wolniewicz z Żyrardowa</strong>
Jabłka umyj. Litr wody wlej do rondla, wsyp cukier waniliowy, dodaj goździki. Włóż jabłka, gotuj 10 minut. Ostudź. Zetnij wierzch jabłek, delikatnie wydrąż gniazda nasienne. Miód wymieszaj z żura winą i bakaliami. Masą napełnij jabłka, posyp cynamonem. Przykryj wierzchami, piecz 10 min w 180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie