Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne szybkie i tanie ,pulchne ze palce lizac
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 163
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 562
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1521
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 163
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 562
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1521
Składniki
mleko podgrzać wsypać drożdże i cukier zamieszać , dodać jajka ,zamieszać , dodać oliwę wymieszać oraz szczyptę soli
wsypać make do miski , wlać cały zaczyn i wymieszać łyżką a potem ręką i przełożyć na stolnice szybko zagnieść krotko. jabłka pokroić w plasterki
ciasto rozwałkować , posmarować marmolada posypać jabłkami skrojonymi w plasterki posypać cynamonem , i na gore rodzynki
ciasto zawinąć na rulon i kroić na plastry o grubości 5 centymetrów i poukładać na blachę pozostawić do wyrośnięcia gdy wyrośnie wstawić na 160 stopni na termoobieg na 20-30 minut smacznego