Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Jajka na sosie tatarskim"
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1042
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1251
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12651
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1042
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1251
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12651
Składniki
Pół szklanki majonezu wymieszaj z musztardą oraz chrzanem, dopraw do smaku solą i pieprzem. 2 jajka drobno posiekaj, grzybki i 3 ogóreczki pokrój w drobną kostkę. Dodaj sos majonezowo- musztardowy, wymieszaj. Pozostałe ogórki i oliwki pokrój w plasterki.
Jajka, które zostały przekrój wzdłuż na pół. Na półmisku połóż 8 łyżek sosu tatarskiego. Na każdej porcji ułóż połówkę jajka. Udekoruj plasterkami ogórka, oliwki i majonezem.
30 minut. Porcja: 260 kilokalorii.