Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Jajka z rzeżuchą i ćwikłą"
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 140
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 265
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 373
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 110
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 140
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 265
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 373
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 110
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Składniki
Przepis przysłała Ewa Zychewicz z Biesiekierza
Jajka ugotuj na twardo. Ostudź, obierz. Przekrój na pół. Żółtka wyjmij, uważając aby nie zniszczyć białka.
Rzeżuchę posiekaj. Dodaj żółtka, ćwikłę, przypraw do smaku solą i pieprzem, dokładnie utrzyj. Z masy uformuj osiem kulek, napełnij otwory po żółtkach.
<strong>Czas przygotowania 15 min, ilość porcji 2, cena za porcję 1,30 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie