Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Jarski burger z burakiem"
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 99
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 102
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 49
Polecam.
Odsłon: 62
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 99
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 102
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 49
Polecam.
Odsłon: 62
Składniki
Burak umyj, owiń w sreberko i upiecz w piekarniku rozgrzanym do 200°C. Wyjmij po ok. 50 minutach i pokrój w grube plastry (potrzebne będą cztery sztuki).
Płatki migdałowe rozgnieć w moździerzu. Zanurz burak w roztrzepanym jajku, a następnie obtocz w migdałach. Usmaż na rozgrzanym oleju kokosowym.
Bułkę wieloziarnistą podpiecz w piekarniku i przekrój ją na pół. Do środka włóż umytą roszponkę, pokrojone w plastry awokado i cebulę oraz kawałek buraka.
Czas: 30 min. 1 porcja = 260 kcalŹródło: Kurier TV