Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jednoporcjowe, bez użycia wagi kuchennej. Połączenie obu przepysznych ciast w prosty sposób.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 169
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 51
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 169
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 51
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Składniki
Jabłka umyć, pokroić z kosteczkę.
Dodaj cynamon, miód i wymieszaj. Całość przełóż do małej formy/ naczynia żaroodpornego.
Do osobnej miseczki dodaj wszystkie składniki na masę serową i dokładnie wymieszaj. Wylej na jabłka.
Wstaw do nagrzanego do 180 stopni piekarnika. Piecz przez około 25 minut.
Dodaj ulubione dodatki. Smacznego!