Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, kremowy serniczek. Bez użycia wagi kuchennej.
niewielkie naczynie żaroodporne
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
Do miseczki dodaj wszystkie składniki, dokładnie wymieszaj.
Następnie przelej do niedużego naczynia żaroodpornego. Piecz w 180 stopniach przez około 30 minut.
Gdy lekko ostygnie dodaj ulubione dodatki na wierzch. Życzę smacznegoo!