Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Karp z zalewy"
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 59
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 91
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 153
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 29
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1126
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 536
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 59
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 91
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 153
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 29
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1126
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 536
Składniki
Przepis przysłała Martyna Kuźma z Węgrowa
Karpia pokrój na kawałki, obficie skrop octem winnym, przypraw. Schłodź. Marchewki, pietruszki i seler zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Cebulę i por posiekaj.
Masło stop na patelni, usmaż warzywa. Żelatynę namocz i rozpuść w małej ilości wody. Wymieszaj z koncentratem. Wlej do warzyw, połącz. Rozsmaruj na tacy, odstaw do stężenia. Ryby panieruj w mące i roztrzepanych jajkach. Usmaż na oleju. Z warzyw wytnij szklanką kółka, na każdym ułóż rybę.Źródło: Chwila dla Ciebie