Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna na zimno, jak i na ciepło. Na śniadanie, podwieczorek czy kolację. Ja zabieram ją w pudełeczku do pracy na lunch. Robi się ją bardzo szybko, a smakuje świetnie. Zachęcam by włączyć kaszę jaglaną do naszego menu, dostarczy nam mnóstwo drogocennych składników.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 44
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 370
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 44
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 370
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Składniki
Kaszę przygotowujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Jabłka kroimy w drobną kostkę i dusimy w rondlu z dodatkiem odrobiny wody. Gdy jabłka zmiękną, dodajemy bakalie i trochę kropli soku z cytryny. Posypujemy cynamonem, ewentualnie kardamonem i dodajemy ugotowaną wcześniej kaszę. Mieszamy i podajemy polane miodem.