Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kasza z mięsem i warzywami"
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5553
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 375
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 82
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5553
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 375
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 82
Składniki
Na rozgrzanym oleju zeszklij posiekaną cebulę, dodaj mięso, dosyp przyprawy i usmaż.
Kaszę ugotuj i wymieszaj z jajkami. Połowę wyłóż do naczynia żaroodpornego wysmarowanego tłuszczem i posypanego bułką tartą.
Następnie ułóż doprawione solą i pieprzem plastry cukinii oraz pomidora. Na tej warstwie rozłóż mięso, drugą część kaszy i pokrojoną mozzarellę.
Piecz zapiekankę 20 minut w piekarniku rozgrzanym do 180°C. Danie udekoruj bazylią.
Joanna Machynia z GorlicŹródło: Super TV