Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kasza z tuńczykiem"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 375
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 375
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
Przepis przysłała Agata Brzana z Iwonicza
Kaszę ugotuj według przepisu na opakowaniu. Osącz.
Marchewki oczyść, razem z serem i jajkami zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Por pokrój na plasterki. Tuńczyk i kukurydzę osącz. Kaszę wymieszaj z warzywami, jajkami i tuńczykiem.
Przypraw, dokładnie wymieszaj. Masą napełnij skropione oliwą naczynie żaroodporne. Przykryj. Zapiekaj 30 minut w 160°C.
<strong>Czas przygotowania 55 min, ilość porcji 4, cena za porcję 2,50 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie