Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kaszka ryżowa z indykiem po 6. miesiącu"
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 138
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 169
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 908
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 138
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 169
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 908
Składniki
Morelę dokładnie umyj pod bieżącą wodą. Obierz ze skórki, wyjmij pestkę, pokrój na małe kawałki.
Wlej do garnka ok. 200 ml wody, dodaj do niej pokrojoną morelę i dokładnie umyte mięso, a następnie całość gotuj na wolnym ogniu.
Kiedy mięso i morela będą miękkie, zmiksuj je i dodaj kaszkę ryżową. Potem całość dokładnie wymieszaj.
Na koniec dodaj masło i ponownie zagotuj danie.Źródło: Mam dziecko