Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kluski z makiem"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 253
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 234
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 357
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 253
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 234
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 357
Składniki
Ugotuj łazanki według przepisu na opakowaniu, odcedź. Mak wypłucz, sparz i trzy razy zmiel w maszynce do mięsa.
Dodaj bakalie, miód i chwilę smaż na maśle.
Jeszcze gorący mak wymieszaj z łazankami.
Przepis przysłała Sabina Wrona z Hrubieszowa
Porcje: 6; : 60 min; Cena: 1,50 zł; Kalorie: 380 kcalŹródło: Bella Relaks