Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kociołek po cabańsku – z Chrzanowa"
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 90
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6433
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 134
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 220
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 90
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6433
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 134
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 220
Składniki
Ziemniaki i marchew oczyścić, obrać, pokroić w plastry. Cebulę obrać, pociąć w krążki. Pieczarki umyć, oczyścić, pokroić w paseczki, boczek w kostkę, kiełbasę obrać z osłonki, pokroić w plasterki. Koperek opłukać. Kapustę umyć, osuszyć.
Duże naczynie żaroodporne wyłożyć boczkiem i wyścielić liśćmi kapusty. Ułożyć na nich warstwę ziemniaków. Posypać przyprawami i koperkiem. Przykryć warstwą kiełbasy, na to położyć pieczarki, przyprawy, koperek, marchew, przyprawy, koperek, cebula, przyprawy, koperek i ziemniaki, przyprawy koperek.
Zawinąć w kapustę, przykryć i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180oC na ok. 80 minut.
ok. 90 minutŹródło: Twoje Imperium