Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9323
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 223
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 503
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9323
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 223
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 503
Składniki
Masło rozpuszczamy z połową cukru oraz mlekiem.Kiedy cukier sie rozpuści ,dodajemy wiórki kokosowe wszystko razem mieszamy aż wiórki będą lekko uprażone.Odstawiamy do wystudzenia.Białka ubijamy z pozostałym cukrem na puch,delikatnie mieszamy z mąką ziemniaczaną i przestudzoną masą kokosową.Szprycujemy ciasteczka na pergamin i pieczemy w temp.180 około 20 min