Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokosanki chrupiące z zewnątrz i miękkie w środku. Proste w wykonaniu i z 3 składników
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 119
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 119
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Składniki
Białka ubij na sztywno. Ciągle miksując dodaj cukier puder w 4 partiach. Gdy masa będzie już lśniąca dodaj wiórki kokosowe. I wymieszaj całość szpatułką.
Przy pomocy gałki do lodów uformuj kulki z masy i rozłóż je na papierze do pieczenia. Wstaw do nagrzanego piekarnika do 150 stopni i piecz przez około 20-25 min (aż wiórki będą miały złoty kolor).