Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kokos zamknięty w chrupiącej skórce , czy może być coś lepszego na lekki deser
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7325
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 164
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 356
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7325
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 164
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 356
Składniki
Białka ubić na sztywno , ciągle ubijając dodać cukry i skórkę cytr.
W masę wmieszać delikatnie kokos.
Na papier do pieczenia wykładamy porcje wielkosci kopiatej łyżki formując kule - należy zachować odstępy bo kokoski urosną.
Pieczemy w temp. 160 st, około 20 min
Smacznego