Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kokosanki w kształcie serca"
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 76
Polecam.
Odsłon: 90
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 30
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 114
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 76
Polecam.
Odsłon: 90
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 30
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 114
Składniki
Czekoladę rozpuść w rondelku. Mąkę połącz z proszkiem oraz solą. Masło rozgnieć z cukrem.
Zmiksuj przygotowane z jajkiem i zapachem migdałowym.
Całość dokładnie wymieszaj z wiórkami kokosowymi i pokruszonymi płatkami migdałowymi.
Z masy ulep kulki, rozwałkuj je i foremką wytnij serduszka.
Upiecz ciastka w piekarniku rozgrzanym do 170°C. Wyjmij po kwadransie.Źródło: Kurier TV