Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kokosowa pascha"
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 220
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 517
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 220
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 517
Składniki
Z pomarańczy zetrzyj skórkę, wyciśnij sok. Żółtka utrzyj z cukrem pudrem, porcjami dodając miękkie masło, twaróg, kremówkę, mleko kokosowe i sok z pomarańczy. Dodaj wiórki kokosowe i skórkę pomarańczową, wymieszaj. Masą napełnij foremki wyłożone gazą, dociśnij, obciąż. Chłodź przez noc.Źródło: Chwila dla Ciebie