Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kokosowe wydanie muffinek, w kształcie róż :-)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 718
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 718
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
W jednym naczyniu wymieszać suche składniki (oprócz kakao i wiórków), w drugim składniki mokre (oprócz olejku kokosowego). Połączyć zawartość obu naczyń i wymieszać łyżką, tylko do połączenia produktów, najlepiej jakby zostały jeszcze grudki.
Ciasto podzielić na dwie części. Do jednej dodać kakao (wymieszać), do drugiej dodać wiórki kokosowe i olejek (wymieszać).
Do foremek kłaść łyżką na zmianę oba ciasta do 3/4 wysokości. Piec ok. 20 min w temp. 200 stopni
Smacznego :-)