Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1745
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1745
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Składniki
Żelatynę zalej ciepłą wodą, odstaw, aż spęcznieje. W garnku wymieszaj śmietankę, mleko kokosowe, wiórki i cukier, podgrzej. Wlej żelatynę.
Masę rozlej do 4 miseczek, schłodź. Granat przekrój, wydrąż ziarenka, zlej sok. Miseczki z deserem umieść na kilka sekund w gorącej wodzie, wyjmij zawartość na talerzyki. Wierzch posyp ziarnami granatu, boki obsyp wiórkami, polej sokiem z granatu.
CZAS: około 50 minutŹródło: Dobry Tydzień