Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kolorowa owsianka z owocami i migdałami"
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22641
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 127
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 349
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 266
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22641
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 127
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 349
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 266
Składniki
Płatki zrumień na rozgrzanym maśle. Zdejmij. Migdały oraz orzechy grubo posiekaj, wrzuć na patelnię i zrumień. Morele osącz na sitku, potnij na cząstki. Banany obierz, pokrój w plasterki (jeśli nie chcesz, aby ściemniały, lekko skrop je sokiem wyciśniętym z cytryny). Owoce, płatki, migdały oraz orzechy rozłóż do miseczek. Zalej jogurtem.
15 min Porcja: 540 kcalŹródło: Naj