Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i chłodzący deser, doskonały na upalne dni. Dzieci na pewno będą zadowolone!
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 25
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 132
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 25
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 132
Składniki
Galaretki rozpuść w odstępach co 30 minut.
Czerwoną galaretkę wlej do szklanek. Szklanki lekko przechyl, oprzyj w lodówce o jakiś przedmiot, np. wytłaczankę i zostaw do zastygnięcia. Następnie wlej zieloną galaretkę, wstaw do lodówki. Na wierzch wlej galaretkę pomarańczową, schłódź w lodówce. Wierzch można udekorować bitą śmietaną i owocami.