Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu,rozpływa się w ustach-polecam:)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 212
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 212
Składniki
Ugotować ze skladnikow budyn, a osobno w misce rozmiksowac margaryne,potem do niej dodawać ten zrobiony zimny budyń.Na blaszce ukladamy krakersy i nakladamy na nie polowe masy,potem znow krakersy i mase i przykrywany calość krakersami. Na gornej warstwie tez odrobine smasujemy masa i posypujemy wiorkami. mozna jesc po paru godzinach gdy krakersy namokną.