Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 18
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 204
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 177
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 18
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 204
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 177
Składniki
Suszone grzyby namocz w wodzie i odstaw na noc. Nazajutrz pokrój je na kawałki i wrzuć do rondelka. Zalej wodą, dorzuć ziele angielskie i liście laurowe. Gotuj pół godziny.
Cebulę posiekaj, zeszklij na oleju.
Do garnka wsyp grzybową mrożonkę, dodaj obraną i pokrojoną marchew i pietruszkę oraz cebulę. 4. Do ugotowanej zupy dolej przecedzony wywar z suszonych grzybów (zostaw je np. do pierogów) wymieszany ze śmietanką. Zupę zmiksuj, zostawiając kilka grzybków do dekoracji.
Czas: 50 min.1 porcja = 240 kcal.Źródło: Kurier TV