Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe krówki z 4 składników, które zrobicie bez użycia cukru. Fit deser dla osób dbających o linię. Niewiele pracy, a efekt zachwyca!
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 235
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 235
Składniki
Cukier zalej gorącą wodą i mieszaj do rozpuszczenia. Następnie dodaj masło orzechowe i olej kokosowy. Składniki wymieszaj do połączenia.
Pojemnik plastikowy wyściel papierem do pieczenia. Masę krówkową przelej do pojemnika. Powierzchnię wyrównaj. Pojemnik wstaw do zamrażalnika na około godzinę do schłodzenia.
Po godzinie wyciągnij pojemnik z zamrażalnika. Krówki pokrój w kostkę. Deser przechowuj w lodówce. Smacznego!