Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Letni bigos z selerem naciowym"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 273
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 89
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 273
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 89
Składniki
Filet kroję w kostkę, posypuję solą i pieprzem. Kroję cukinię w półplastry, seler w plasterki, marchew i papryki w słupki.
Obsmażam filet na oleju, dodaję musztardę i chwilę smażę, zdejmuję z patelni. Na pozostałym tłuszczu smażę ok. 1 min marchew, papryki, dodaję resztę warzyw i smażę, aż się zeszklą.
Wrzucam mięso, dodaję miód, sok z cytryny, bazylię, wlewam 3/4 szklanki gorącej wody, mieszam, doprawiam solą, pieprzem, musztardą i duszę, aż odparuje znaczna część wody.Źródło: Kobieta i życie