Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2121
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 968
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 208
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20980
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2121
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 968
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 208
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20980
Składniki
w kwadratowej tortownicy ułożyć na spodzie delicje, rozpuścić galaretkę w pół szklanki wody o smaku pomarańczowym wystudzić , ubić szklankę śmietanki 30% i połączyć z galaretką , zalac tym delicje i wstawić do lodówki do zastygnięcia, rozpuścić galaretkę z owoców leśnych w 0,5 szklanki wody i wystudzić , ubić szklankę śmietanki i połączyć z galaretką i wylać na pomarańczową śmietankę. między dwa kolory śmietany można dać pokrojone w kosteczkę brzoskwinie .śmietankę zalewamy zieloną galaretką rozpuszczoną w 3,5 szklanki wody na zastygniętej galaretce kładziemy brzoskwinie pokrojone w paski i maliny , zalewamy to brzoskwiniową galaretką rozpuszczoną w 3,5 szklanki wody.