Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Łódeczki z jajek z łososiowym farszem"
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 268
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 70
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 74
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 268
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 70
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 74
Składniki
Jajka ugotuj na twardo w lekko posolonej wodzie (ok. 10 minut). Wyjmij, wystudź polewając zimną wodą i obierz ze skorupki.
Zimne jajka przekrój wzdłuż na pół. Ostrożnie wyjmij żółtka. Dodaj do nich 10 dag łososia pokrojonego na kawałeczki oraz twarożek i jogurt. Wszystkie zmiksuj na gładko.
Masę przypraw do smaku solą oraz pieprzem. Przełóż do szprycy i napełnij połówki białek. Nafaszerowane jajka udekoruj gałązkami koperku i kawałkami łososia.
porcji 15 min ok. 10 min
<strong>Małgorzata Pankiewicz z Gowina</strong>Źródło: Naj