Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 18
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 203
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 175
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 18
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 203
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 175
Składniki
Bitą śmietanę w proszku dokładnie miksujemy z zimnym mlekiem. W osobnym naczyniu ubijamy śmietanę. Dodajemy do bitej śmietany i mieszamy, aż powstanie jednolita masa.
Białka ubijamy w odzielnym naczyniu z cukrem, następnie dodajemy żółtka i dokładnie mieszamy. Potem dodajemy stopniwo do masy mleczno-śmietankowej i ponownie dokładnie mieszamy.
Przygodowaną masę wstawiamy na kilka godzin do zamrażalnika.
SMACZNEGO!!!