Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Malinowe muffinki"
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1745
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1745
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Składniki
Sposób przygotowania
Maliny starannie przebierz. Czekoladę oraz 10 dag masła stop w jednym rondelku. Przestudź. Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym. Połącz z czekoladą z masłem.
Proszek przesiej z mąką, domieszaj do masy. Formę na muffinki wyłóż papierowymi foremkami. Napełnij je ciastem. Piecz 20 min w temp. 175 st.
Kilka malin odłóż, resztę zmiksuj. Pozostałe masło utrzyj z cukrem pudrem. Dodaj mus. Krem przełóż do szprycy i wyciśnij rozetki na wierzchy babeczek. Udekoruj je resztą malin.Źródło: Tina